6 Radikala Nike-sneakers som debuterade 2020

6 Radikala Nike-sneakers som debuterade 2020

Det är svårt att avvisa att Nike är en ostoppbar kraft i dagens sneaker och gatekläder. Du kräver bara att titta på hype som omger många av sina kända silhuetter. Gilla Air Force 1, OG Air Maxs och Jordans visar att Nikes tradition är starkare än någonsin. Men det finns en annan anledning till att vi alla är helt beroende och det är nere till Nikes kontinuerliga innovation. Det stannar aldrig!

År 2020 har det redan varit mindre än 20 helt nya Nike -tränare. I den här guiden sätter vi rampljuset på 6 av de mest radikala, de som ger det allra bästa i samtida stil och komfort. Fortsätt rulla eftersom vi också har inkluderat information om var du ska polisera.

Bild genom Nike
Nike sb nyjah helt gratis 2

Det verkar som om alla är helt konsumerade med Nikes skateboarding sort i år. Visserligen är många av hype -centren kring de många SB Dunk -samarbeten. Gilla den Travis Scott -specialen var tillräckligt för att nästan bryta internet. Men bortsett från de smärtsamt begränsade utgivningarna har det funnits helt nya Nike SB Fitness-instruktörer för att göra sin debut, om än inte snarare som eftertraktad. Ta bara Nike SB Nyjah helt gratis 2, en sko som är låg nyckel en av 2020: s finaste skateboard-droppar.

Int’l frakt

Köp nu

När han anländer till händerna på pro-skater Nyjah Huston, utvecklas denna design med både stil och komfort i åtanke. Nikes geniala helt fria mellansula sitter under foten och ger mångsidigt stöd, medan en extremt hållbar överdel gör dessa ännu mycket mer attraktiva-särskilt till kostnadspunkten på endast 84 £.

Flera av de preliminära färgerna var snabba med att sälja men tack och lov fortsätter mycket fler stilar bara att släppa. Handla hela sorten på Nike UK.

Bild till slutet. Kläder
Nike React Vision

Dagens banbrytande skor kan erbjuda en vision om vad framtiden har för oss sneakerheads. Kanske kommer självhällande innovation slutligen att ta fart, Air Huarache kan göra ett stort comeback (tvivelaktigt), eller, vi kanske alla är maskindrivna cyborgs som inte behöver kravet på något så primitivt som skor! Vem vet, men för tillfället avslöjar Nike futuristiska stilar som nästan verkar före sin tid – Nike React -visionen är ett idealiskt exempel.

Int’l frakt

Köp nu

Det finns naturligtvis några bekanta funktioner på denna nykomling. Till att börja med förblir skon och mellansula som den framträdande reaktaspekten 55. Du förstår vad detta innebär-oöverträffad komfort tack vare den lätta och ultralösa mellansulan. Det är faktiskt de finare detaljerna som gör dessa så unika. Ett material som passar ihop används över den övre med subtila utnyttjande av mocka överläggningar i hela. Eftersom det allra första paret som introducerades i februari har färgvägarna varierat från de med iögonfallande volt och neoner till den mycket populära trippel svarta färgen.

Bortsett från den toppmoderna estetiken finns det troligtvis en annan anledning till att dessa är så populära. Den syntetiska panelen över häljobben utåt, som inte skiljer sig åt den dubbla midsolstilen som ses på Sacai X LD-våfflan. Det är den högsta slutförandet av denna rymdålder. Handla hela sorten på Nike UK.

Bild genom Nike
Nike Air Max 2090

Det är inte ovanligt att se Nikes nyaste skor hylla ikoner på något sätt, oavsett om det är i utseendet på skon eller den inbäddade innovationen som är dold för synen. Nike Air Max 2090 väljer den förstnämnda och var inte blyg bort från dess likhet med Air Max 90. Faktum är att hela reklamslogan var ett nick till den gamla skolan klassiker, ”Bring det förflutna i framtiden med framtiden Nike Air Max 2090 ”.

Int’l frakt

Köp nu

Sammanfattningsvis med 30 -årsjubileet för AM90 behandlas fansen med en modern uppgradering som är mycket mer praktisk än föregångaren. En syntetisk övre sitter nästan som en jacka över den övre. Populariteten är knappt är oväntad här i Storbritannien vad med risken för ständiga regn. Det är den fulla vattentäta byggnaden som gör dessa särskilt mångsidiga.

Flera färgvägar har introducerat eftersom debuten under Air Max Day, vad som helst från All-Black till Magma Orange. Priset till £ 129, dessa är definitivt en av de mycket dyrare Air Max -designen men den extra tekniken och komforten är troligen motiverad för de flesta. Handla hela sorten på Nike UK.

Bild genom Afew
Nike Air Max 720 OBJ Slip

Visserligen, årets senaste tillägg till Air Max 720-line-up, OBJ-slipen visas inte vid den första glimtet för att fungera många, om några skillnader jämfört med förra årets modell. Men titta igen, de galna forskarna på Nike har tänkt sig med stilen och gått för ett mycket mycket mer tekniskt drivet utseende.

Int’l frakt

Köp nu

En del av det kontinuerliga partnerskapet med den bästa större mottagaren och modeikonen, Odell Beckham Jr., är denna stil oförlåtande i både sin utnyttjande av excentrisk paneler och i det chunky och stora luftsystemetTem som sitter under foten. Men det som gör dessa så speciella är att geniala snörningssystem eller brist på det. Istället får bäraren en enkel och enkel form tack vare integrerad webbing som justeras med rörelse.

Vissa kan ange att dessa är underskattade med ett antal av de nya stilarna som fortfarande är uppe. Det inkluderar Summit White, University Blue och Team Orange. Handla hela sorten på Nike UK.

Bild genom Nike
Nike VaporMax 2020 Flyknit

Det har varit intressant att se utvecklingen av Nikes VaporMax genom åren om det var en liten modifiering av typen av Flyknit eller de mycket mer radikala spin-offs som VaporMax Plus och VaporMax 95. Byggande på den ursprungliga modellen verkar det Nike är på en ständig strävan att förbättra. Den senaste utgåvan är förmodligen den mest enastående ännu, inte bara i stil utan för att 2020 VaporMax representerar ett steg mot en mycket mer hållbar framtid.

Int’l frakt

Köp nu

Det stämmer, ett antal av de preliminära färgvägarna är utformade med hjälp av återvunna material. Det inkluderar Nike’s Grind Tech utvecklats till yttersulan utöver avfallsbesparande material som är vävda in i överdelarna. Vapormax -bubblan krymper märkbart på detta par, en definitiv modifiering som kommer att tilltala vissa och inte till andra!

Efter att ha bara släppt, är mycket mer intressanta färgvägar på metoden inklusive en extremt förväntad Oreo -färg. Handla hela sorten på Nike UK.

Bild genom Nike
Nike Air Zoom Type

Och du trodde att det chunky sneaker -mönstret var en saga historia! Tro igen eftersom den här motstående trenden inte ser ut att sakta. I själva verket, med nya introduktioner som Air Zoom -typen, verkar det som om varumärken fortfarande är överträffade sina ansträngningar för att göra den mellansulan ännu större.

Bild genom Nike
Int’l frakt

Butik

Det är inte bara den stora estetiken som gör denna samtida sneaker så slående. Zoominnovation är faktiskt synlig under foten med färgglada skidor som visas vid framfoten på skon. Om de inte var tillräckligt attraktiva, lånar en dubbelskiktad mellansula från Sacais hitpartnerskap medan premium mocka överdelar lägger till en viss förfining över den övre. Detta par släpper tillsammans med andra ikoner för att sitta under Nikes “typ” paraply – en modern vridning av favoriter utöver helt nya silhuetter som detta.

De allra första två färgerna som anlände var snabba att sälja, men det finns bra nyheter, eftersom ett college -par introducerar snart! För mycket fler uppdateringar om Nikes senaste utgåvor, se till att ladda ner den enda leverantörsappen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *