En bättre titt på Comme des Garçons x Nike Air Max 95

En bättre titt på Comme des Garçons x Nike Air Max 95

Efter att ha fått en extremt kort sniktitt på banorna i Paris Fashion Week förra sommar X Nike Air Max 95! AM95 släpper som en del av Rei Kawakubos Homme Plus -linje, AM95 kommer att släppa mycket snart än tidigare förväntat!

Bild genom Nike
Finns i tre unika färgvägar, inklusive en svart, grå, såväl som vit, “Triple Black”, liksom naturligtvis, “Triple White”, kommer den kommande CDG Air Max 95 att fungera dekonstruerad sidopanel som består av överskott Material för ett unikt, skiktat utseende som säkert kommer att vända huvudet. Denna estetik användes också tidigare på ACG Mowabb utöver Shox TL, som träffade hyllorna förra året.

Med ett premiumnät, läder och mockkonstruktion, 3M -accenter gör också ett utseende, så att du kan böjas till ditt hjärtas material i alla typer av belysningstillstånd. Du kommer också att upptäcka ett ytterligare chunky luftsystem nedanför och erbjuder den perfekta mängden komfort och dämpning med varje steg.

Bild genom Nike
Ställ in att minska extremt snart, kommer Comme des Garçons x Nike Air Max 95 säkert att bli ett av årets mest populära partnerskap, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer utgivningsinformation när den utvecklas ! När du är här, strö de julpengarna på dessa 15 nya sneakers från Nike UK!

Bild genom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *